Join Our Big Happy Family & Be Happy!

Daftar Email anda untuk dapatkan info cantik dari kami

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus
Ikuti Kursus Solekan Peribadi | Andaman Pengantin bersama AzzaLynn Bridal | 012-2399629

Thursday, October 23, 2014

Keistimewaan Makeup Remover Vitamin E Rosehip


Wahhhh
Harini terima feedback drp customer yang dtg ke kedai kami #fccpuchong#farmasicolourcosmetics

Mcm2 dia shopping
Di antaranya makeup remover vitamin e rosehip dan juga cc cream.

Mengapa Makeup Remover Vitamin E Rosehip Best Gila?


  • Wangi
  • Bersih
  • Segar
  • Lembut (Moisturize)
  • PALING PENTING!!!! HALAL
Http://fcc-makeup.blogspot.com/
Call us 012-2399629
WhatsApp only + 6010-5157758
Order@draz.my


#beauty #halalcosmetic #fccretailpartner #tipsolekan #solekan#tekniksolekan #foundation #fccmalaysia #fccpersonalgrooming #fccmakeup#sayajualfcc #sayajual #produkhalal #muslim
#ilovefcc #puchong

Thursday, October 16, 2014

Rahsia solekan cantik mekap artis


Saya kenal Abang Nas tahun 2012 di Istana Budaya untuk Teater Muzikal Ali Baba

FCC menjadi penaja bersama utk teater tersebut. Maka di sinilah bermulanya kehebatan high performance di istana budaya.

Abang Nas menggunakan high performance untuk kegunaan semua artis terutama pelakon utama Aznil Hj Nawawi (pak nil). Siap order lagi.

Hubungan kami berpanjangan hingga kini. Abang Nas dan kumpulannya tak pernah putus membeli banyakkkkk setiap tahun. Terutamanya Istana Budaya mempunyai rangkaian pementasan teater penuh sepanjang tahun.

Istimewanya High Performance foundation ini:

  • harga yang sangat berbaloi 
  • produk foundation yang sangat berkualiti 
  • harga yang sangat murah berbanding produk jenama @@@ yang pernah Abang Nas gunakan
  • kualiti produk import yang terbaik
  • boleh digunakan oleh lelaki dan wanita tanpa nampak bertopeng
  • cepat siap 
  • banyak lagilah...

Http://fcc-makeup.blogspot.com/
Order@draz.my
012-2399629


#fccretailpartner #fccpuchong #fcconlinepartner #agent #dropshipper #beauty #ilovefcc #farmasicolourcosmetics #halal #produkhalal #makeupartist #mekapartis #wedding #pengantin #foundation #sayajual #HouseOfAzzaLynnBridal

High Performance FCC memenangi trofi Cantik Lisa 2013
Memenangi Pilihan Terbaik Nilai Berbaloi
Mengalahkan pelbagai jenama terkenal lain

Apa kata pengguna High Performance Foundation?


Apa kata pengguna FCC [FARMASI Color Cosmetics]

Keistimewaan High Performance untuk Anti Aging 

  • anti kedut
  • anti garis halus bawah mata, tepi mata, tepi bibir


Untuk para makeup artist atau jurusolek, High Performance digunakan untuk pastikan solekan TIDAK BERKERAK!!!! Tampil Matte!!! Kemas!!! Tak nampak bercapuk macam tepung gomak!!!

P/S: Baru je hantar beberapa botol High Performance untuk Abang Nas, Jurusolek Artis di Istana Budaya

Whatsapp ONLY: +6010-5157758
Call or SMS: 012-2399629 
order@draz.my

Wednesday, October 15, 2014

How To Choose your Mascara?



Do you know that different mascara wand provides different
results/finishing to your lashes? 

Check out the picture above to find out more about it. 
We definitely love our Starlook and Advanced Styling mascara! 
Which one do you like the most?

Send application to Learn Make-up kursus@draz.my with below requirements:
Name + Address + Birthdate + Telephone + I Want To Learn Makeup for Personal/Wedding

FCC Official Retail Partner: http://fcc-makeup.blogspot.com/
KRYOLAN Stokis: http://kryolanstokis.blogspot.com/

Friday, October 10, 2014

Get your look using FCC makeup

Get your look using FCC makeup :
  • Soft touch 4 colour eyeshadow (05)
  • Terracotta powder (04)
  • Deeplook dipliner 
  • Advanced styling mascara 
  • True colour lipstick (13)




Tingkatkan kemahiran solekan anda, pelajari kemahiran Solekan Pengantin mahupun Solekan Peribadi daripada pakar kami yang telah lebih 13 tahun menguasai bidang solekan.

Send application to Learn Make-up  kursus@draz.my with below requirements:
Name + Address + Birthdate + Telephone + I Want To Learn Makeup for Personal/Wedding

FCC Official Retail Partner: http://fcc-makeup.blogspot.com/
KRYOLAN Stokis: http://kryolanstokis.blogspot.com/

Special Offer: Nail Cuticle Oil + Free Nail Polisher


Pikat hati Suami Tersayang dengan Kuku yang cantik tak berkerak
pssst.... sebelum si dia menjeling si kuku cantik di hujung sana!!!

Anda gemar ke spa?
  • Saya suka ke spa untuk membuat rawatan seluruh badan terutama kuku kaki dan tangan
  • Malangnya, kos ke spa sangat tinggi dan hanya boleh dibuat apabila ada masa yang sesuai serta lebihan budget saja.

Anda cemburu lihat orang sebelah memiliki kuku tangan dan kuku kaki yang licin dan bersih?
  • Saya cemburu
  • Pernah saya melihat kuku seorang artis terkenal yang sangat licin dan bersih. Dari jauh sudah terpancar serinya! Maklumlah, saya ni kan suka ber spa jadi saya amat arif jika melihat seseorang wanita yang cantik bergaya samada dia rajin ataupun pemalas.
Namun begitu, dengan melakukan manicure dan pedicure asas di rumah/pejabat akan membantu mengekalkan keindahan serta seri kuku kaki dan tangan anda sementara menanti waktu yang bersesuaian untuk kembali ke spa.

Minyak Naik 20 sen.
Tetapi harga Nail Cuticle Oil masih kekal pada harga yang sama.
Istimewanya! Bagi 10 pembeli terawal, kami hadiahkan PERCUMA Nail Polisher untuk membantu merealisasikan kecantikan anda!
Oh ya!!! Ada lagiiii.... bagi setiap pembelian RM110 ke atas, anda TIDAK PERLU BAYAR kos penghantaran Poslaju. PERCUMA!!!

Fast Action Fast Result!!!
Jangan kecewa jika anda menjadi orang yang ke 11!!! 

"Ramai wanita suka bersolek tebal di wajah tetapi TERLUPA kuku tangan dan kaki kasar kematu macam hantu "

Dapatkan khidmat nasihat daripada yang pakar.

Email: order@draz.my
Call/SMS 012-2399629
WhatsApp/Telegram +6010-5157758 

Feedback: Sunscreen SPF35

 Apakata pengguna 


Keistimewaan Sunscreen ini
+ Mencerahkan kulit
+ Melindungi kulit
+ Melambatkan proses penuaan (anti aging)
+ Mengekalkan lembapan kulit (Seal Moisture)
+ Mengurangkan parut bekas jerawat (lighten scar)
+ Meneutralkan radikal bebas yang menjadi punca kanser kulit
+ Mengekalkan keanjalan kulit (poink! poink!)
+ Menyamaratakan masalah warna tona kulit tak sekata (uneven tone)
+ Mengurangkan garis halus penuaan (fine lines)

Jangan segan-segan.
Dapatkan khidmat nasihat daripada yang pakar.

Email: ceo@draz.my
Call/SMS 012-2399629
WhatsApp/Telegram +6010-5157758 

Tanya Sama Lynnda: Feedback Masalah Kulit


Feedback pelanggan: "Berbaloi!!!" kata mereka...
Syukur Alhamdulillah

Sebelum membeli sesuatu barangan, saya sangat suka jika anda bertanya dan berkongsikan masalah yang anda hadapi. Ini adalah cara terbaik untuk saya membantu anda semua menikmati pembelian yang sangat sesuai dan berkesan dengan diri mereka. 

Perkongsian saya adalah berdasarkan pengalaman dan ilmu yang saya telah perolehi sepanjang lebih 13 tahun menjadi usahawan di dalam bidang kecantikan dan rawatan kesihatan. 

Jangan segan-segan.
Dapatkan khidmat nasihat daripada yang pakar.

Email: ceo@draz.my
Call/SMS 012-2399629
WhatsApp/Telegram +6010-5157758 



Thursday, October 9, 2014

Our 1st Ambassador

 Raisyyah Rania Yeap
Duta FCC
Our 1st Ambassador for FCC (Farmasi Color Cosmetics) 

Duta FCC bersama Puan Ili Zawani (CEO FCC)

Barisan Retail Partner FCC yang vogue da vass!!!

Retail Partner FCC Puchong and Raisyyah Rania Yeap 
together with Pn Taty (RP GatewayBangi)
Duta FCC (Farmasi Color Cosmetics)

Syukur Alhamdulillah selesai acara pengenalan Duta Pertama FCC iaitu Cik Raisyyah Rania Yeap.
Bersama majlis ini juga diadakan pelancaran produk BARU FCC iaitu Secret Eyeliner. Belum ada lagi di Malaysia dan kami di majlis telah merasmikannya terlebih dahulu. Sangat BEST!!!!!