Join Our Big Happy Family & Be Happy!

Daftar Email anda untuk dapatkan info cantik dari kami

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus
Ikuti Kursus Solekan Peribadi | Andaman Pengantin bersama AzzaLynn Bridal | 012-2399629

Sunday, February 15, 2015

Koleksi Warna Kesukaan Pencinta Natural Look



Pernah tengok seseorang pakai blusher tapi pipi dia nampak cumellllsss je?

Haaa.... rahsia untuk hasil solekan pipi yang cumelllllssss ialah jenis blusher yang digunakan.
Pilihlah warna lembut dan matte.

Tender Blush On memberikan kesan yang anda inginkan.
Tak nampak macam pakai blusher tapi manisssss je pipi tu.

Kenali dulu skin tone anda ya!
Jangan main beli je...

Skin tone kita secara ASAS/BASIC ada dua je... iaitu pink base dan yellow base.

Untuk skin tone yang gelap pilihlah koleksi yang ada undertone peach. Elakkan yang pink ye...

Untuk skin tone yang cerah, paling sweet ialah undertone pink.

Blusher yang mana satu sesuai untuk anda?

Haaa... kalau masih bingung, jangan segan-segan tanya saya dulu
+6010-5157758 WhatsApp je .. pastikan ada simbol + dan no 6 dihadapan... kalau takde... tak dapat.... jangan call ye..