Join Our Big Happy Family & Be Happy!

Daftar Email anda untuk dapatkan info cantik dari kami

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus
Ikuti Kursus Solekan Peribadi | Andaman Pengantin bersama AzzaLynn Bridal | 012-2399629

Tuesday, June 23, 2015

Mengapa perlu membazir membeli alat solek yang mahal tapi tidak diyakini isi kandungannya?


Mengapa perlu MEMBAZIR?
Jika anda boleh BERJIMAT dan mendapatkan produk yang HALAL untuk digunakan oleh tubuh badan sendiri.

Setuju?

Dapatkan khidmat nasihat kami jika anda mencari alat solek yang HALAL dengan HARGA JIMAT. 
Berbaloi-baloi!!!

How to Order?

WhatsApp ONLY +6010-5157758 [Pastikan ada simbol + dan no 6. No ni tak boleh terima call & sms]
Email: order@draz.my


Get Involved!
twitter Follow me on Twitter.
Facebook Become a fan on Facebook.
YouTube Watch me on Youtube.
Blog Check out my Blog.

Saturday, June 20, 2015

Tips Untuk Pencinta Bibir Seksi Angelina Jolie

Pagi minggu saya menerima message dari seorang pelanggan utama.

Begini: "Kak.... kalau nak dapatkan Plumping Effect macam Angelina Jolie tu macamana ye?"

Wahhhh.... dan dan tu akak ajar.... coz... simple saja caranya....


Anda perlu dapatkan DUA item saja:

  1. FCC Gleam Rouge Lip Gloss
  2. FCC Lip Maximizer 

FCC Lip Maximizer disapukan ke bibir sebagai Lip Base. Fungsi Lip Base ini bagi mengekalkan lipstick anda tahan lasak dan tahan lama.

Kemudian sapukan FCC Gleam Rouge Lip Gloss untuk dapatkan hasil yang anda idamkan.
As simple as that.

Kosnya pula tak ler semahal produk yang tuuu ***
Dah tu, HALAL pula.... boleh digunakan ketika solat. Pastinya selepas berwudhuk.

Mengapa perlu MEMBAZIR?
Jika anda boleh BERJIMAT dan mendapatkan produk yang HALAL untuk digunakan oleh tubuh badan sendiri.
Setuju?

How to Order?

WhatsApp ONLY +6010-5157758 [Pastikan ada simbol + dan no 6. No ni tak boleh terima call & sms]
Email: order@draz.my


Get Involved!
twitter Follow me on Twitter.
Facebook Become a fan on Facebook.
YouTube Watch me on Youtube.
Blog Check out my Blog.


Thursday, June 18, 2015

Aktiviti Bersama PUSPANITA Kementerian Kewangan Malaysia





Seminar Bengkel Penampilan Diri yang merangkumi topik penting, Teknik Solekan dan Seri Wajah.



Tingkatkan kemahiran solekan anda, pelajari kemahiran Solekan Pengantin mahupun Solekan Peribadi daripada pakar kami yang telah lebih 13 tahun menguasai bidang solekan.

Send application to Learn Make-up: kursus@draz.my with below requirements:
Name + Address + Birthdate + Telephone +  I Want To Learn Makeup for Personal/Wedding

Wednesday, June 17, 2015

SWEET & Cute Look : FCC Duo Matte Lipstick




Presenting our Duo Matte Lipstick in set Sweet!
Two lovely and adorable shades which are

  1. 01 Berry Blush
  2. 10 Pastelina
A creamy and velvety texture of matte lipstick.
These colours are very suitable for that bubbly girl who always brightens up people's day!
‪#‎FCCRaya2015‬ ‪#‎FCCcelebratecolours‬ ‪#‎FCCDUOMatte‬ -

 --------- -
Memperkenalkan "Duo Matte Lipstick" kami dalam set "Sweet"!
Dua warna yang menarik dan menawan hati adalah

  1. 01 Berry Blush
  2. 10 Pastelina
Lipstik matte ini mempunyai tekstur yang lembut.
Warna-warna ini sangat sesuai untuk si gadis ceria yang sering menghidupkan hari-hari orang di sekelilingnya!

Mengapa perlu MEMBAZIR?
Jika anda boleh BERJIMAT dan mendapatkan produk yang HALAL untuk digunakan oleh tubuh badan sendiri.

Setuju?

How to Order?
WhatsApp ONLY +6010-5157758 [Pastikan ada simbol + dan no 6. No ni tak boleh terima call & sms]
Email: order@draz.my


Get Involved!
twitter Follow me on Twitter.
Facebook Become a fan on Facebook.
YouTube Watch me on Youtube.
Blog Check out my Blog.

Thursday, June 11, 2015

Tip Solekan ke Pejabat - Keep it Simple AND Sweet



Let The Professional teach you how to makeup at work. 

Makeup untuk ke tempat kerja lebih soft dan warna natural. Contoh warna-warna yang nampak natural bagi makeup ke office adalah :- 

1) FCC Eye Brow Pencil - 01 (WMRM18)
2) FCC Kohl Pencil (WMRM20)
3) FCC Lip Pencil - 10 (WMRM17)
4) FCC True Color Lipstick - 08 (WMRM26)

Nak tahu produk kami lebih lanjut? 

How to Order?
WhatsApp ONLY +6010-5157758 [Pastikan ada simbol + dan no 6. No ni tak boleh terima call & sms]
Email: order@draz.my


Get Involved!
twitter Follow me on Twitter.
Facebook Become a fan on Facebook.
YouTube Watch me on Youtube.
Blog Check out my Blog.

#highperformancefoundation #eyepencil #produkhalal #fccmalaysia #fccretailpartner #fccpuchong #fcckl #halal
#muslim #pengantin #beauty #makeupartist #mekapartis
#mua #HouseOfAzzalynnBridal #eyemakeup #beauty #eyebase #concealer

Tuesday, June 9, 2015

Parut Accident. Boleh di atasi dengan mekap ke?




Terkejut Lynnda tengok perubahan adik ni.

Ini perkongsian/feedback beliau:
"Muka saya penah berparut sebab accident jatuh moto.parut sy tu memang tak dalam tapi parut tu memalukan jugaklah... dekat muka kan...
Kebetulan saya memang pakai cosmoderm tapi pakai acah-acah ja masa tu...
krim vit-e Kadang-kadang pakai kadang tidak..
pencuci je yang saya consistent.
so lepas accident tu saya terfikir nak pakai krim vit-e tu kat parut sebab takot nanti parot tu makin gelap kalau biar lama-lama.
Alhamdulillah mmg parut saya tak jadi gelap.. warna dia cair-cair ja smpai la dia pudar terus. Dan kesan tu jadi lagi cepat sebab saya pakai minyak vit-e yang 30 000 iu sekali tiap-tiap malam.
Parut makin hilang dan saya perasan kulit nampak macam halus.. so kalau sekarang orang tengok saya memang tak pernah tahu saya pernah accident dulu. "

Http://fcc-makeup.blogspot.com/
Http://kryolanstokis.blogspot.com/

COSMODERM Retail Agent
012-2399629
Order@draz.my

Rawatan IV mist Http://rawatanivmist.blogspot.com/

#produkhalal #muslim #tipsolekan #solekan#tekniksolekan #beauty #halalcosmetic