Join Our Big Happy Family & Be Happy!

Daftar Email anda untuk dapatkan info cantik dari kami

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus
Ikuti Kursus Solekan Peribadi | Andaman Pengantin bersama AzzaLynn Bridal | 012-2399629

Wednesday, December 11, 2013

Tuesday, December 10, 2013

Jangan tangguh solat kerana mekap!!!

Kedua-dua jenis makeup remover ini sangat mudah digunakan terutama untuk mencuci bahagian eyeliner yang susah tu.

Paling penting:
+ HALAL, BERSIH lagi SUCI.
+ Tak Pedihkan Mata!!!


Jika ON THE GO, jenis rushing here and there, bawalah Makeup Remover FCC jenis Wipes dilengkapi Vitamin E dan Mineral Complex. Tak tumpah dalam handbag. Senang sangat cuci muka sambil berlari!!!

Harga yang sangat affordable: RM9.90 (SM)

Jika ada masalah bintil minyak (oil seed) saya cadangkan gunakan Makeup Remover Cosmoderm yang ada Vitamin E dan Rosehip Oil. Pastikan cuci bersih di waktu malam sebelum tidur. Terasa kesegaran wajah dan kebersihan kulit.

Harga yang sangat affordable: RM16.90 (SM)

Call or SMS: 012-2399629
WhatsApp: +6010-5157758 
order@draz.my

Monday, December 9, 2013

Testimoni dari Negeri di Bawah Bayu

Assalammualaikum FCC Lovers

Testimoni pengguna dari "negeri di bawah bayu"

Thank you so much untuk Rosnita Lipen kerana kongsikan bersama kami pengalaman anda menggunakan krim CC yang mempunyai keajaibanya yang tersendiri !

Sedikit Informasi buat anda:
CC Cream dari FCC (klik link untuk lebih info)  adalah yang terbaik kerana bertekstur ringan, tidak berminyak, mempunyai kolagen, argan oil dan vitamin c yang bertindak untuk memperbaiki permukaan kulit serta mengurangkan bintik-bintik hitam di wajah ..

Sempurna bukan ?
Yang penting ianya HALAL, BERSIH sewaktu dikilangkan, dan SELAMAT dipakai




SMS/WhatsApp:
010-5157758 012-2399629
order@draz.my

Sunday, December 8, 2013

Testimoni Hari Ini

Assalammualaikum FCC Lovers !

Testimonial of the day:-)
Thank You Pn. Halifah kerana kongsikan bersama kami

* psst ... testimoni menggunakan kosmetik dari FCC sepenuhnya tau


SMS/WhatsApp:
010-5157758 012-2399629
order@draz.my

Monday, November 25, 2013

Thursday, November 21, 2013

Lip Maximizer Colors Your Lips!!!




Hai Girls

Tergoda dengan warna-warna Lip maximizer keluaran FCC nie?
All nude colors.

Jom borong Lip maximizer nie.
Sangat Best tau! Meninggalkan kesan berangin di bibir dan boleh memperbaiki garis2 halus dibibir sekaligus memberikan kesan mungil yang menawan !!!


+6010-5157758 (WhatsApp ONLY)
order@draz.my

Monday, November 18, 2013

Bengkel Penampilan Diri: Dari Hati Terserlah di Wajah




Kenali siapa diri anda dan berikan penampilan yang menarik dengan solekan yang tepat serta dapatkan kulit yang cantik. 

BONUS!!!:
+ Teknik Facial
+ Kenali Peribadi
+ Teknik Solekan
+ Peluang Usahawan Muda

Sememangnya Cantik itu Datang Dari Hati.


Dapatkan promosi EARLY BIRD sebelum 20 Disember 2013

SMS/WhatsApp 010-5157758 012-2399629
daftar@draz.my



Wednesday, November 13, 2013

Blusher: Terracota Blush On





Terracotta Blush On 
sesuai untuk teknik solekan yang memberikan ilusi sedikit berkilat (shimmer) dengan tona lembut
Keistimewaan: sapu sedikit sahaja dan anda akan perolehi impak yang hebat!

Kod:
02 = Soft Pink (Peach to Pink Base)
03 = The Pink (Base pink tepat/Original Pink) NOT AVAILABLE
04 = Soft Brown (Base Tanamera/sedikit brownish) NOT AVAILABLE
05 = Red Earth (Base Maroon)

Harga Jualan: RM46.90

Whatsapp ONLY: +6010-5157758
Call or SMS: 012-2399629 
order@draz.my

Sunday, November 10, 2013

Testimoni Pengguna


Testimoni pengguna produk FCC
+ Wet & Dry 2 Way Foundation
+ Wet Wipes Makeup Remover
+ CC Cream
+ True Color Lipstick
+ Deep Look Eye Liner

Saturday, November 9, 2013

Perbezaan BB Cream dan CC Cream FCC

Saya sering menerima soalan daripada para peminat produk FCC tentang perbezaan produk BB Cream dan CC Cream FCC


Berikut adalah penerangan ringkas dan mudah untuk anda fahami

Perbezaan Utama:
BB Cream (Beauty Balm)
+ SPF 15
+ Sesuai untuk Jenis kulit: berminyak, bermasalah acne (jerawat, pigmentasi dll), kedutan halus/garis penuaan, warna kulit tak sekata/kusam kering, kombinasi normal, tiada masalah, remaja (15-30)
+ Tekstur: sedikit tebal

CC Cream (Correction Cream)
+ SPF 25
+ Vitamin C
+ Sesuai untuk Jenis kulit:kering, kombinasi normal, tiada masalah, remaja (15-30)
+ Tekstur: ringan/nipis


Persamaan BB & CC Cream:
PENTING!!! Anti Aging (mengurangkan garis penuaan)
Macadamia Oil: membekalkan lembapan pada kulit akibat kering dalam aircond atau cuaca panas yg sentiasa berubah dalam sekelip mata
Vitamin B3: mengembalikan seri wajah yg kusam
Silk Protein: melembut dan menyamaratakan tona kulit tak sekata akibat pigmentasi/bintik hitam
Ekstrak Oat: memperbaiki masalah kedut, kulit kasar dan kusam
Kolagen & Minyak Argan: melicin/melembut/menganjalkan kulit bagi mengurankan masalah penuaan

Semoga dapat membantu anda membuat pilihan terbaik




Dapatkan khidmat nasihat daripada pakar kecantikan anda:
azian@draz.my
WhatsApp ONLY
+6010-5157758 [pastikan ada simbol + dan no 6]


Terima kasih

Thursday, November 7, 2013

Tips Untuk Bibir Mungil dan Menawan




Ingin miliki bibir mungil dan menawan ?

FCC ada jawapannya ....

Nikmatilah sensasi berangin dibibir dan ekstrak halia yang terdapat
didalamnya mampu memberikan bibir anda kelihatan mungil dan menawan !!!

Terdapat dalam 4 warna AWESOME yang harus dimiliki !!!
NO 02 : Soft Pink (most favourable for cute and sexy thin lips look)
NO 03 : Pink (most favourable for warm and bold looks) NOT AVAILABLE
NO 06 : Red (most favourite by mature ladies)

NO 07 : Chocolate Nude (most favourite by the natural lovers)
NO 09 : Soft Maroon (most favourite for natural lips result) 
NOT AVAILABLE


Semoga Tips ini dapat membantu anda membuat pilihan.

Emailkan pertanyaan anda kepada azian@draz.my jika anda memerlukan konsultasi daripada saya secara peribadi.

Hubungi saya untuk khidmat nasihat PERCUMA :)
Whatsapp +6010-5157758
(pastikan ada simbol + dan no 6... please jangan call sbb tak leh receive call)
Email: order@draz.my

Tuesday, November 5, 2013

Bagaimana Mendapatkan Solekan Natural?


Kepada para pencinta teknik solekan natural/asli
"The Best Thing Is To Look Natural, But It Takes Makeup To Look Natural"

Apakah yang dimaksudkan dengan solekan Natural atau Asli?
Solekan Natural memberikan maksud, solekan yang tampil tiada perbezaannya dengan warna kulit.
Solekan Natural memberikan penampilan kemas dan berseri tanpa menampakkan seolah-olah anda SEDANG BERSOLEK.
Kata Kunci Utama Solekan Natural ialah: Tanpa Nampak Bersolek 
[cantiknya kulit.... Macam Tak Mekap je... Macam Tak Mekap je...]

Solekan Natural memberikan penekanan kepada beberapa aspek berikut:

  1. Bedak Asas: Warna Bedak Asas mestilah tampil sama warna dengan kulit. Tidak lebih putih atau tidak lebih gelap dari kulit. Apabila anda tersenyum, garisan bibir tidak memberikan hasil lorekan yang berkerak menandakan anda sedang memakai bedak asas. Penggunaan CC Cream dan juga BB Cream memberikan kepuasan kepada pencinta solekan Natural kerana memberikan penampilan kulit wajah yang gebu tanpa nampak bersolek.
  2. Solekan Mata: Warna Solekan Mata tidak terlalu garang dan tidak terlalu pekat tetapi masih tampil memikat dengan warna-warna alami seperti coklat dan hitam. Koleksi Pencil KOHL FCC dan juga Soft Touch Eyeshadow menjadi pilihan solekan tanpa nampak bersolek.
  3. Pemerah Pipi: Warna Pemerah Pipi mengekalkan keaslian warna pipi. Penggunaan warna lembut seperti Baby Pink, Harmony dan Peach memberikan penampilan yang lembut dan menawan. Powder Pearl Blusher FCC Kod 01 merupakan Kod warna terbaik memberikan penampilan segar tanpa nampak bersolek.
  4. Gincu Bibir/Lipstick: Ramai yang tahu tentang pemilihan warna bibir jenis natural adalah warna-warna seperti coklat dan nude. Apa yang perlu anda ingat, Warna Natural ialah warna Soft Pink, Peach, Soft Maroon dan Orange merupakan pilihan warna natural yang bersesuaian untuk pelbagai warna kulit. Tidak semua orang nampak Natural apabila menggunakan warna Coklat. 
Semoga Tips ini dapat membantu anda membuat pilihan.

Emailkan pertanyaan anda kepada azian@draz.my jika anda memerlukan konsultasi daripada saya secara peribadi. InsyaAllah akan cuba dijawab dengan segera.



Thursday, October 31, 2013

Blusher: Pearl Powder




Kod:
01 = Natural Pink Base (combination of purple, pink, white) - for fair skintonNOT AVAILABLE
02 = Medium Brownish - for medium skintone NOT AVAILABLE
03 = Bright Pink (Combination of Pink, White, Dark Pink) - for edgy look/wedding look 
04 = Harmony Tone (Combination of Brown, Orange) - for tanned/dark skintone NOT AVAILABLE

Whatsapp ONLY: +6010-5157758
Call or SMS: 012-2399629 
order@draz.my

Tips: Solekan oleh Mekap Artis FCC

Assalammualaikum and Happy friday !!

Kami sangat teruja melihat hasil solekan dari si cantik manis Makeup Artist Mya Zulkifli yang mengunakan produk FCC sepenuhnya !! 

Antara produk yang digunakan adalah [boleh klik senarai di bawah untuk melihat item]:
* Stay Matte foundation - 04
* Soft Touch 4 Colour Eye Shadow- 04
* Powder Pearls - 03

Anda suka ?


Tips: Gaya Solekan FCC Turbanista


Tips: Gaya Mekap FCC dan Baju


Tips: Halia dan FCC


Tuesday, October 1, 2013

Bengkel Andaman Pengantin DUA Hari: Diskaun 50% !!!



Fees kelas 2 hari rm700

Ada diskaun 50% utk early bird yg bayar deposit sebelum 05 Okt 2013
So Early Bird hanya bayar kelas 2 hari rm350...

Ada ke kelas andaman yang rm350 utk dua hari ye? 
Rasanya susah nak jumpa.
Kalau ada pun yg mengajar tu masih baru

Anyway, kelas ni praktikal 95% dan ini kelas andaman, bukan kelas solekan peribadi dan mekap artis kami ni professional didatangkan khas dari istana budaya

Untuk yg berminat boleh buat bayaran deposit rm150 ke:
Maybank 562777201100 D RAZ Enterprise
CIMB 12320001457203 Nor Azian Jamil

Baki bayar masa hari pertama datang kelas

Thursday, September 19, 2013

Bengkel Andaman Pengantin PROFESSIONAL OKT 2013

  


Mengapa anda perlu tambah pendapatan?
Ekonomi semakin sukar. Minyak semakin mahal. Rumah semakin mahal. Makanan semakin mahal. 
Tiada apa yang semakin murah. Hanya bengkel kami ini disediakan dengan kos yang sangat murah tanpa mengurangkan kualiti yang kami berikan. 

PENTING: Bidang Solekan merupakan paling mudah dilakukan TANPA perlu anda berhenti kerja. Jangan berhenti kerja!!!

Tahun 2014 merupakan peluang untuk anda menonjolkan diri kerana keadaan ekonomi dijangka kembali menuju zaman kegawatan. 
Tetapi anda perlu bermula hari ini!!! 
Persediaan dari segi EILMU haruslah dibuat HARI INI dan bukannya menunggu esok.

Utk bengkel kali ini, kami akan selitkan pelbagai topik PENTING seperti berikut:
- Mengenalpasti bedak asas utama yang tahan lama
- Bagaimana mengatasi masalah kulit pengantin? 
  • kuat berpeluh
  • kulit berminyak
  • berjerawat - biji, halus, timbul, tenggelam (lubang)
- Perbezaan solekan yang sesuai untuk pengantin:
  • solekan tunang: 
  • solekan nikah
  • solekan sanding
- Solekan lengkap dimulakan dengan base makeup, concealer, shading, foundation, Highlight, Eyeshadow Base + Eyeshadow, Blusher Base + Blusher, menghasilkan Botox result, menggebukan hasil solekan, barbie doll look
- Teknik MUDAH Membentuk Kening tanpa perlu mencukur kening
- Latihan PRAKTIKAL bagi memastikan anda cepat mahir
- Alat Solek disediakan semasa kelas. Span diberi secara percuma
- Anda perlu bawa set berus sendiri. Jika tiada, anda mesti beli sebelum kelas bermula. Kami ada sediakan.
- ISTIMEWA: anda diberi Personal Coaching selama 12 bulan untuk memajukan diri dalam bidang keusahawanan dan pengurusan perniagaan sebaik tamat kelas.

Tarikh:  26 & 27 OKTOBER 2013 (SABTU & AHAD)
Lokasi: PUCHONG
Masa: 10:00pg - 5:00ptg

A) Yuran Biasa: RM700 Seorang 
B) Yuran Early Bird Diskaun 50% : hanya bayar RM350 untuk kursus DUA (Bayaran Deposit RM150 perlu dibuat sebelum 10 Oktober 2013)

Bagaimana untuk mendaftar?
1. Buat bayaran deposit ke akaun Maybank 562777201100 D Raz Enterprise (untuk bank lain sila hubungi kami)
2. Hantar e-mel kepada nlynnda@yahoo.co.uk dan sediakan butiran berikut:

  • Subjek e-mel: Bayaran Bengkel Andaman Pengantin : OKTOBER 2013 di PUCHONG
  • Sertakan: salinan slip transaksi / lampiran salinan slip bank
  • Nama Penuh
  • No Kad Pengenalan
  • Telefon
* Deposit adalah non-refundable atas kegagalan kehadiran peserta
* Deposit hanya akan full refund jika pihak kami yg melakukan kesilapan

Jumpa anda di sana!!
AzzaLynn Bridal
Tel: 03-80515446
CALL+SMS+Whatsapp: 012-2399629 

CALL sahaja: 010-5157758

Wednesday, September 18, 2013

Tambah Pendapatan



Minyak naik
Gula naik
Karipap naik
Gaji je tak naik-naik

Jangan naik angin... sebab tak guna nak marah benda-benda yang menaikkan darah ni.
Oleh itu, tambahkan pendapatan anda. Naikkan pendapatan anda.

Modal? RM0.00
Modal? RM0.00
Modal? RM0.00

Jangan tunggu lagi: Daftar sebagai Dropshipper DI SINI



Thursday, September 5, 2013

Kongsi dan Menang: Apa Kata Mereka?


3 Langkah Mudah Menangi Barangan FCC bernilai RM100
1. Like FB Page: House of AzzaLynn Bridal 
2. Kongsikan pengalaman anda menggunakan produk FCC.
3. Hantarkan gambar sebelum dan selepas beserta Nama Penuh, Alamat, Telefon ke ceo@draz.my
Mudah bukan!!!

Bagi perkongsian yang mendapat Like terbanyak pastinya akan memenangi produk FCC bernilai RM100.

Jangan jadikan kenaikan harga minyak sebanyak 20 sen sebagai alasan untuk anda melepaskan peluang keemasan ini!!!


Skincare: for Oily Skin









Saturday, August 24, 2013

Tips Solekan: Cara Sapu Foundation

Tips Solekan Hari Ini:
+ Bagaimana menyapu foundation?
+ Apakah jenis foundation anda? Cream? Liquid? Cake? Bedak?
+ Boleh guna Jari? Berus? Sponge?

Solekan wajah SANGAT MUDAH, setelah anda tahu caranya.
Tidak perlu guna Berus jika anda tiada berus. Tetapi jika ada Berus adalah lebih baik.
Boleh guna Sponge, tapi anda kena tahu jenis-jenis sponge dan jenis-jenis foundation yang anda gunakan.

Saya sering berkongsi dengan anak murid saya bahawa kenali diri anda terlebih dahulu, kenali peralatan anda, kenali produk anda. Anda pasti dapat menghasilkan solekan dengan mudah tanpa perlu peralatan mahal dan tanpa perlu peralatan lengkap seperti mekap artis.




Solekan adalah Sangat Mudah dan Menyeronokkan <3 <3 <3

Bagi anda yang lemah dalam seni solekan wajah sendiri, pelajari teknik memastikan solekan anda digunakan dengan betul melalui pelbagai teknik dan tips yang diajar oleh Mekap Artis Professional kami pada 15 September 2013.

Saya juga akan kongsikan petua, rahsia dan cara-cara nak licinkan kedut-kedut dan garisan di wajah anda...

Hubungi 012-2399629 untuk mendapatkan DISKAUN 50% dan juga TAMBAHAN DISKAUN lagi 50% bagi sesi berkongsi teknik solekan oleh mekap artis professional kami.

Pastikan anda hubungi kami SEBELUM 31 Ogos 2013 untuk melayakkan Diskaun 50% + 50% tersebut

Bagi anda yang mendaftar SEBELUM 31 Ogos 2013 dan telah mengongsikan maklumat ini di wall anda, anda layak mendapat hadiah istimewa daripada kami

KLIK untuk Mendaftar Bengkel Solekan Peribadi bersama Mekap Artis Professional pada 15 September 2013 

Friday, August 23, 2013

Anda Mencari Compact Powder yang HALAL?

Apakah yang anda cari dalam alat solek anda?
- anda cari bahan yang HALAL?
- anda cari yang boleh digunakan sewaktu solat?
- anda cari bahan yang tidak merosakkan kulit anda?

Pastikan anda ada koleksi Silky Touch Compact Powder kerana ia sememangnya HALAL, boleh digunakan sewaktu solat dan kandungannya tidak merosakkan kulit anda.

Silky Touch Compact Powder ialah bedak asas yang perlu ada dalam tas tangan anda bagi memastikan wajah anda tampil kemas dan gebu serta kulit anda tidak kelihatan berminyak.


KLIK untuk Mendaftar Bengkel Solekan Peribadi bersama Mekap Artis Professional pada 15 September 2013 

BACA: Tips Solekan Simple dan Nipis



Wednesday, August 14, 2013

PERCUMA Lip Gloss Gleam Rouge untuk PELANGGAN BERTUAH sahaja

Berita baik!!!
Demi menghargai Para Pelanggan yang kami hormati, bersempena Musim Perayaan ini kami berbesar hati ingin memberikan hadiah FCC Gleam Rouge Liquid Lipstick bernilai RM32.90 ini secara PERCUMA !!!
Istimewa hanya untuk anda yang telah banyak memberikan sokongan kepada kami.

FCC Gleam Rouge Liquid Lipstick ini berharga RM32.90 dan ia diberikan PERCUMA untuk anda yang menyertai Kempen 'Menjaga Bibir Dengan Sempurna'. 
TERHAD untuk 10 orang pelanggan pertama yang menghubungi kami dengan SEGERA!!!

FCC Gleam Rouge Liquid Lipstick merupakan koleksi terhangat kami dan mendapat permintaan tinggi kerana ia membantu anda yang mempunyai masalah bibir mengelupas, bibir kering, bibir hitam

Paling penting sekali ia adalah produk HALAL yang boleh digunakan semasa solat



Bagaimana mendapatkan FCC Lip Gloss Gleam Rouge RM32.90 ini secara PERCUMA?
- sertai Kempen Menjaga Bibir Anda Dengan Sempurna iaitu dengan membuat pembelian Makeup Remover bernilai RM9.90 + kos penghantaran
- bayaran sebanyak RM19.90 perlu dibuat ke akaun Maybank 562777201100 D RAZ Enterprise [maklumkan kepada kami jika anda perlukan bank lain]
- pilih kod FCC Gleam Rouge Liquid Lipstick daripada senarai di bawah. Kod pilihan adalah TERHAD kepada siapa cepat dia dapat:
No 04 - Pink [warna kesukaan gadis yang gemar solekan simple dan menawan]
No 14 - Brown Natural [warna kesukaan wanita berkulit sawo matang]
No 15 - Dinner Maroon  [warna kesukaan ramai kerana cantik digunakan untuk pelbagai majlis... ]
No 17 - Chilli Red [warna kesukaan wanita matang dan berkerjaya... terutama para mekap artis professional]
No 19 - Dark Red [warna kesukaan wanita matang dan berkerjaya]
No 20 - Soft Brown [warna kesukaan wanita berkulit sawo matang dan juga wanita yang cintakan solekan nude]
- emailkan maklumat pembayaran ke order@draz.my dengan memberikan bank slip, nama penuh, alamat, telefon
- anda juga boleh SMS atau whatsapp info yang sama ke 012-2399629

TERIMA KASIH!!!  

High Performance Foundation (Anti-Aging)





Shade No
05
06
07
08
09
Color Code
Pastille
Soft Beige
 Natural Beige
Honey Beige
Sand
Skin Shade
 Fair Skin
 Beige Skin
 Yellow Skin
 Normal Skin
Darker Skin

Description :
- A weightless liquid foundation which provides full coverage and natural finish.
- Oil Free and contain pre aging and anti-aging, revitalizing and firming ingredients.
- With SPF15 and Vitamin E - protection against free radicals and sun exposure.
- Ceramide Complex – minimize fine lines and wrinkles and hydrates and enriched with anti oxidants.
- Long lasting usage – minimum 6 hours.
- Suitable for skin age 30 years old and above.
- Available in 5 different tones of colours.

How to use it :
- Shake it well before use. Apply with fingertips all over the face.
- Blend it well with foundation brush or sponge.
- No compact powder required except for skin with lots of imperfection.

Get Involved!
twitter Follow me on Twitter.
Facebook Become a fan on Facebook.
YouTube Watch me on Youtube.
Blog Check out my Blog.

Skincare: Normal & Combination Skin






Tuesday, August 6, 2013

KHAS untuk anda yang ada masalah kulit jenis berminyak sahaja

Anda ada masalah kulit berminyak?
Bagaimana nak tahu jika kulit anda dalam kategori berminyak ataupun tidak?

Kulit berminyak paling senang kalau nak tahu, jika anda bangun pagi, terasa berkilat atau tak selesa di wajah.

Ciri-ciri kulit berminyak: 
- memiliki pori-pori wajah yang besar
- mudah dijangkiti masalah jerawat kemerahan, jerawat pasir, jerawat nasi, jerawat batu

Keistimewaan kulit jenis berminyak:
AWET MUDA!!!
wah... beruntung siapa yang memiliki kulit jenis berminyak...
namun begitu, penjagaan rutin perlu dilakukan dengan sebaiknya bagi mengelakkan wajah anda menjadi huduh akibat kesan jerawat yang tidak dirawat dengan betul

Cara rawatan yang tepat:
- Pastikan minyak dikawal dengan produk penjagaan wajah yang mengandungi Tea Tree
- Pastikan produk tersebut tidak mengeringkan kulit dengan memiliki agen pelembut dan pelembap kulit seperti Vitamin E, Mineral Complex dan Willow Bark
- Paling penting sekali, pastikan produk yang anda gunakan TIADA PARABEN, TIADA ALKOHOL, TIADA MINERAL OIL, TIADA SILIKON kerana bahan-bahan tersebut akan merengsakan kulit dan merosakkan kulit untuk jangka panjang




Wednesday, July 31, 2013

Perbaiki Penampilan Diri Mu Ogos ini

  
Bagaimana anda ingin tampil HEBAT dan MENARIK?
Bagaimana mengenali warna anda?
Anda ingin tahu apakah Rahsia Warna Diri Anda?
Tampil penuh AURA WANITA dan belajar daripada PAKAR kami di FCC. 
FCC menampilkan Mekap Artis hebat dan berpengalaman untuk berkongsi ELMU dan TIPS-TIPS HEBAT khas untuk anda

Utk bengkel kali ini, saya akan selitkan pelbagai topik menarik seperti berikut:
- Apakah Jenis Kulit Anda?
- Bagaimana mengatasi masalah kulit Jerawat? Jeragat? Oil Seed? 
- Petua dan rahsia kulit cantik
- Apakah Bentuk Wajah Anda?
- Apakah Warna yang terbaik untuk Anda?
- Apakah Solekan Tepat Untuk Anda?
Bagaimana Membentuk Aura & Penampilan Anda

Tarikh:  24 OGOS 2013 (SABTU)
Lokasi: PUCHONG
Masa: 9:30pg - 2:00ptg

Yuran Biasa: RM350 Seorang 
Yuran ISTIMEWA Early Bird : RM100 boleh bawa SEORANG kawan baik anda
(Bayaran Deposit RM50 perlu dibuat sebelum 15 Ogos 2013)

BEST LAGI untuk 10 orang yang PERTAMA membuat bayaran sahaja !!! 
Anda dan kawan anda akan menerima hadiah berupa produk FCC yang HALAL dan boleh digunakan sewaktu solat
Siapa lambat daftar, dia RUGI besar!!!

Bagaimana untuk mendaftar?
1. Buat bayaran deposit ke akaun Maybank 562777201100 D Raz Enterprise (untuk bank lain sila hubungi kami)
2. Hantar e-mel kepada nlynnda@yahoo.co.uk dan sediakan butiran berikut:

  • Subjek e-mel: Bayaran Bengkel Penampilan Diri : 24 OGOS 2013 di PUCHONG)
  • Sertakan: salinan slip transaksi / lampiran salinan slip bank
  • Nama Penuh
  • No Kad Pengenalan
  • Telefon
* Deposit adalah non-refundable atas kegagalan kehadiran peserta
* Deposit hanya akan full refund jika pihak kami yg melakukan kesilapan

Jumpa anda di sana!!
AzzaLynn Bridal
Tel: 03-80515446
HP: 012-2399629