Join Our Big Happy Family & Be Happy!

Daftar Email anda untuk dapatkan info cantik dari kami

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus
Ikuti Kursus Solekan Peribadi | Andaman Pengantin bersama AzzaLynn Bridal | 012-2399629

Thursday, October 22, 2015

Feedback: FCC Stick Foundation

Assalamualaikum kesayangan semua!
Sihat?
Musim jerebu ni makin ramai dijangkiti batuk dan demam.
Jaga diri ye! Kurangkan aktiviti luaran dan banyakkan minum air masak dan air barli untuk menjaga usus kita. Biarpun sudah ramai yang berpesan perkara yang sama. Kak Lynnda tetap juga nak ambil peluang untuk turut sama berpesan. Sebabnya, Kak Lynnda sayang anda semua. Muah muah...

Beberapa hari lepas, Kak Lynnda dihubungi oleh Cindy melalui telefon. Bersungguh-sungguh Cindy berkongsikan kegembiraannya tentang pengalaman menggunakan FCC Foundation Stick yang cantik di kulit. Katanya, susah nak dapat sekarang. Dan Cindy sangat gembira bila call Kak Lynnda, ada stok pula! Istimewanya FCC Stick ni ada kolagen. Itu yang dia suka sangat. LEMBUT kat kulit.

Asal mulanya Cindy nak order satu je. Alih-alih, Cindy bagitau Kak Lynnda, beliau dah buat bayaran untuk 2 stick. Wah... mujur dapat tahu, Kalau tak, pasti terhantar satu.

Nah... Kak Lynnda ingin kongsikan kegembiraan Cindy bersama anda semua. Bukan setakat satu je, lepas dapat first delivery tu, terus Cindy order TIGA!!!

Terkejut Kak Lynnda dibuatnya. Syukur Alhamdulillah Cindy sangat HAPPY dengan khidmat yang kami tawarkan. 

Terima kasih Cindy. 

Love you soooo much!

Saturday, October 17, 2015

Hadiah: High Performance Foundation FCC

Siapa ada masalah solekan bergaris dan berkedut?
.
Saya ada hadiah untuk anda. Nak bagi kat anda yang ada masalah ni je.
.
High Performance ni dapat bantu atasi masalah solekan BERKEDUT DI BAWAH MATA! 
Guna dahulu baru boleh nak percaya atau tak.
.
Lihat Si Dia, Jatuh cinta dengan High Performance foundation selepas menerima hadiah daripada kami.
.
Caranya mudah saja sayang sayang semua. heart emoticon heart emoticon heart emoticon heart emoticon heart emoticon heart emoticon
Hantar email kepada ceo@draz.my, tulis jenis kulit anda (berminyak atau kering)  serta no telefon.
.
Kak Lynn akan respond selepas kenalpasti samada anda sesuai atau tidak menerima hadiah High Performance foundation ini. Jika tak sesuai, kita berikan hadiah lain.
.
Kalau ada rakan-rakan yang berminat, beritahu mereka untuk lakukan yang sama ye.
.
Sayang selalu
- Kak Lynnda -