Join Our Big Happy Family & Be Happy!

Daftar Email anda untuk dapatkan info cantik dari kami

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus
Ikuti Kursus Solekan Peribadi | Andaman Pengantin bersama AzzaLynn Bridal | 012-2399629

Tuesday, May 26, 2015

Feedback: Bengkel Solekan FCC

 Feedback daripada IDA, peserta Bengkel Solekan Bersama FCC.
Terima kasih banyak atas doanya. 

  Feedback daripada Muliaty, peserta Bengkel Solekan Bersama FCC. 
Sayang nak tanggal makeup gitu. Cantik!!!
I Love U Too Dear!!!

Belajar Teknik Membentuk Kening dengan betul. 
Adakah ini cara yang sesuai untuk anda?

Halal is a MUST. FCC is the answer for Halal Cosmetic & Skincare.
Dapatkan khidmat nasihat daripada yang Pakar .

WhatsApp only +6010-5157758

Tingkatkan kemahiran solekan anda, pelajari kemahiran Solekan Pengantin mahupun Solekan Peribadi daripada pakar kami yang telah lebih 13 tahun menguasai bidang solekan.

Send application to Learn Make-up: kursus@draz.my with below requirements:
Name + Address + Birthdate + Telephone +  I Want To Learn Makeup for Personal/Wedding

Monday, May 25, 2015

Anda Beginner? Perlukan Set Solekan Paling ASAS?

BFF CUN SET for BEGINNER

Yang ni Set Lengkap Untuk Anda yang BEGINNER!
Yang baru berjinak-jinak untuk mencantikkan diri.

Set ini lengkap dan tidak melampau hasilnya. 
Paling penting, tampil kemas dan anggun. 
Takde lah nampak muka pucat lesi je.

OK... menariknya... set ni ada 2 item PERCUMA
SATU Clear Pouch untuk isi mekap anda
SATU Eyeshadow sebagai pelengkap

TAPI.... set ni tinggal 10 3 jerrr

Oleh itu, anda yang paling cepat, maka andalah yang dapat.


===============
BFF CUN Set for Beginner
===============
- BB Cream
- BB Compact Powder
- Tender Blush On
- KOHL
- FREE Clear Pouch untuk isi mekap
- FREE Eyeshadow (siapa cepat dia dapat... tak banyak stok)

LENGKAP!!!! Tak payah risau nak kena tambah apa-apa dah

How to Order?
WhatsApp ONLY +6010-5157758 [Pastikan ada simbol + dan no 6. No ni tak boleh terima call & sms]
Email: order@draz.my


Get Involved!
twitter Follow me on Twitter.
Facebook Become a fan on Facebook.
YouTube Watch me on Youtube.
Blog Check out my Blog.

#highperformancefoundation #eyepencil #produkhalal #fccmalaysia #fccretailpartner #fccpuchong #fcckl #halal
#muslim #pengantin #beauty #makeupartist #mekapartis
#mua #HouseOfAzzalynnBridal #eyemakeup #beauty #eyebase #concealer

Solekan Untuk Si Mata Sepet dan Kecil


Tahukah anda, si mata kecil jika silap menggunakan warna, mata akan kekal nampak kecil dan semakin mengecil.

Namun begitu, dengan teknik solekan yang tepat, mata yang kecil akan mendapat hasil yang cantik. Terutamanya apabila menggunakan teknik KOHL pencil dan Secret KAJAL Liner. Sangat ringkas dan mudah.

Tona kulit yang pucat pasti kekal pucat dan bintik hitam akibat PIGMENTASI juga agak sukar dihilangkan andainya silap memilih foundation. Oleh itu, High Performance foundation dengan tona yang seakan warna kulit sangat membantu memberikan hasil solekan yang tampil berseri dan anggun. Tidak pucat lagi!

Pipi yang tembam.... tampak lebih terbentuk cantik dan wajah tampak lebih slim gitu!

Solekan dinner tidak perlu tebal dan berat. Ia perlu tampil nipis dan ringan di wajah.



Ikuti pelbagai Tips dan Teknik Solekan di sini:
>> http://tinyurl.com/TipSolekan <<


Need Makeup Advise?
WhatsApp ONLY +6010-5157758 [Pastikan ada simbol + dan no 6. No ni tak boleh terima call & sms]
Email: order@draz.my


Get Involved!
twitter Follow me on Twitter.
Facebook Become a fan on Facebook.
YouTube Watch me on Youtube.
Blog Check out my Blog.

#highperformancefoundation #eyepencil #produkhalal #fccmalaysia #fccretailpartner #fccpuchong #fcckl #halal
#muslim #pengantin #beauty #makeupartist #mekapartis
#mua #HouseOfAzzalynnBridal #eyemakeup #beauty #eyebase #concealer