Join Our Big Happy Family & Be Happy!

Daftar Email anda untuk dapatkan info cantik dari kami

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus
Ikuti Kursus Solekan Peribadi | Andaman Pengantin bersama AzzaLynn Bridal | 012-2399629

Monday, May 25, 2015

Anda Beginner? Perlukan Set Solekan Paling ASAS?

BFF CUN SET for BEGINNER

Yang ni Set Lengkap Untuk Anda yang BEGINNER!
Yang baru berjinak-jinak untuk mencantikkan diri.

Set ini lengkap dan tidak melampau hasilnya. 
Paling penting, tampil kemas dan anggun. 
Takde lah nampak muka pucat lesi je.

OK... menariknya... set ni ada 2 item PERCUMA
SATU Clear Pouch untuk isi mekap anda
SATU Eyeshadow sebagai pelengkap

TAPI.... set ni tinggal 10 3 jerrr

Oleh itu, anda yang paling cepat, maka andalah yang dapat.


===============
BFF CUN Set for Beginner
===============
- BB Cream
- BB Compact Powder
- Tender Blush On
- KOHL
- FREE Clear Pouch untuk isi mekap
- FREE Eyeshadow (siapa cepat dia dapat... tak banyak stok)

LENGKAP!!!! Tak payah risau nak kena tambah apa-apa dah

How to Order?
WhatsApp ONLY +6010-5157758 [Pastikan ada simbol + dan no 6. No ni tak boleh terima call & sms]
Email: order@draz.my


Get Involved!
twitter Follow me on Twitter.
Facebook Become a fan on Facebook.
YouTube Watch me on Youtube.
Blog Check out my Blog.

#highperformancefoundation #eyepencil #produkhalal #fccmalaysia #fccretailpartner #fccpuchong #fcckl #halal
#muslim #pengantin #beauty #makeupartist #mekapartis
#mua #HouseOfAzzalynnBridal #eyemakeup #beauty #eyebase #concealer