Join Our Big Happy Family & Be Happy!

Daftar Email anda untuk dapatkan info cantik dari kami

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus
Ikuti Kursus Solekan Peribadi | Andaman Pengantin bersama AzzaLynn Bridal | 012-2399629

Thursday, October 22, 2015

Feedback: FCC Stick Foundation

Assalamualaikum kesayangan semua!
Sihat?
Musim jerebu ni makin ramai dijangkiti batuk dan demam.
Jaga diri ye! Kurangkan aktiviti luaran dan banyakkan minum air masak dan air barli untuk menjaga usus kita. Biarpun sudah ramai yang berpesan perkara yang sama. Kak Lynnda tetap juga nak ambil peluang untuk turut sama berpesan. Sebabnya, Kak Lynnda sayang anda semua. Muah muah...

Beberapa hari lepas, Kak Lynnda dihubungi oleh Cindy melalui telefon. Bersungguh-sungguh Cindy berkongsikan kegembiraannya tentang pengalaman menggunakan FCC Foundation Stick yang cantik di kulit. Katanya, susah nak dapat sekarang. Dan Cindy sangat gembira bila call Kak Lynnda, ada stok pula! Istimewanya FCC Stick ni ada kolagen. Itu yang dia suka sangat. LEMBUT kat kulit.

Asal mulanya Cindy nak order satu je. Alih-alih, Cindy bagitau Kak Lynnda, beliau dah buat bayaran untuk 2 stick. Wah... mujur dapat tahu, Kalau tak, pasti terhantar satu.

Nah... Kak Lynnda ingin kongsikan kegembiraan Cindy bersama anda semua. Bukan setakat satu je, lepas dapat first delivery tu, terus Cindy order TIGA!!!

Terkejut Kak Lynnda dibuatnya. Syukur Alhamdulillah Cindy sangat HAPPY dengan khidmat yang kami tawarkan. 

Terima kasih Cindy. 

Love you soooo much!