Join Our Big Happy Family & Be Happy!

Daftar Email anda untuk dapatkan info cantik dari kami

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus
Ikuti Kursus Solekan Peribadi | Andaman Pengantin bersama AzzaLynn Bridal | 012-2399629

Thursday, January 10, 2013

Tips Penjagaan Kuku


Anda inginkan kuku yang cantik macam gambar kat atas ni?
hehehhehe... kalau rajin nak hias, boleh la buat mcm kat atas ni tapi kalau untuk penjagaan kuku yang sebenar tak perlu nak buat macam kat atas ni

Kita ikuti langkah2 di bawah

Rendam kan tangan dan kuku anda di dalam air sejuk atau suam

Setelah lembut, gunakan pemotong kuku yang bersesuaian dan potong kuku anda yang dah lembut tadi


kalau nak nampak kuku cantik berkilat, kenalah guna pengasah+pengilat kuku

Dah siap asah + kilatkan dengan cantik dan kemas, gunakan Original Nourishing Cuticle Oil yang mengandungi vitamin E untuk kuku anda. Ia membantu melembutkan bahagian kutikel yang keras dan tidak cantik.


Jangan lupa minum air banyak2 untuk membekalkan air ke dalam badan kita


Nourishing Nail Cuticle Oil - RM19.90 + FREE Nail Polisher/Pengasah Kuku (while stocks lasts)
FCC's Nail Cuticle Oil is a soothing and nourishing cuticle oil conditioning pen.
Enriched with essential oils and vitamins for softer cuticles and healthy hydrated nails.
Suitable for all skin types.


How to Order?
CALL  012-2399629
Email: order@draz.my