Join Our Big Happy Family & Be Happy!

Daftar Email anda untuk dapatkan info cantik dari kami

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus
Ikuti Kursus Solekan Peribadi | Andaman Pengantin bersama AzzaLynn Bridal | 012-2399629

Wednesday, December 10, 2014

Anda ada masalah bibir kering, huduh dan hitam?



BARU!!!  ROUGE LIPSTICK FCC

Anda ada nampak BFF anda atau adik beradik anda yang ada masalah bibir huduh tak? 
Ke masalah tu ada pada diri anda sendiri?
  • Anda ada masalah bibir kering?
  • Bibir anda kehitaman? Tapi anda tidak merokok.... pasti ramai yang akan salah anggap tentang diri anda.
  • Lagi.... Bibir anda mengelupas ?
  • Bibir ada garisan kasar
  • Bibir pecah-pecah akibat cuaca panas bumi Malaysia ini?
  • Nampak huduh kan?

Bagaimana Rouge Lipstick FCC dapat membantu mengatasi masalah anda? Meh Lynnda kongsikan kelebihan Rouge Lipstick FCC untuk kecantikan anda.
  • Rouge Lipstick FCC ada KOLAGEN. Ya! Kolagen.
  • Bukan setakat Kolagen. Malah ada Macadamia Oil. Ya! Minyak Macadamia
  • Dua bahan ini SANGAT Bagus untuk anda yang ada masalah bibir huduh.
 
Jadi.... jangan lupa kongsikan maklumat ini kepada yang tersayang ye. 
Jangan nak cantik sorang-sorang je taw! 
Apabila dah sama-sama cantik, boleh kita ber wefie... :)

Dulu Rouge Lipstick FCC cuma ada 1 warna menarik iaitu Rouge 08 sahaja. 

Rouge 08 - warna natural pink, sesuai untuk peminat setia si bibir manis menawan. Warna ini menjadi pilihan si gadis manis berkulit cerah dan juga sawo matang kerana ia memberikan penampilan lembut dan manja. 

Kini ada 4 warna BARU! 

Bagi yang tak tahu boleh rujuk penerangan ringkas ini
Kalau masih pening juga jangan segan-segan

CALL 012-2399629
WhatsApp +6010-5157758
order@draz.my
http://fcc-makeup.blogspot.com/


BARU!  Rouge 05 (Peach tone)
+ untuk pencinta natural lips with a sweet look (sudah semestinya favourite saya!!!)
+ warna berasaskan peach yang menghasilkan tona kombinasi pink dan peach
+ sesuai untuk anda yang berkulit CERAH dan sederhana cerah

BARU!  Rouge 07 (Brown tone)
+ warna coklat yang sangat cantik untuk pencinta nude color
+ sesuai untuk anda yang berkulit SEDERHANA Cerah dan Sawo Matang

BARU!  Rouge 09 (Red tone)
+ warna merah hati... ini cantik digayakan oleh anda yang suka bergaya bak aktress Sofia Jane 
+ sesuai untuk anda yang sukakan sesuatu yang boleh menarik perhatian
+ paling cantik digayakan sewaktu majlis perkahwinan mahupun majlis dinner 
+ sesuai untuk anda yang berkulit CERAH, Sederhana Cerah serta Sawo Matang

BARU!  Rouge 10 (Fuchsia tone)
+ warna fuchsia merupakan kombinasi pink terang memberikan penampilan anggun bergaya, sesuai untuk acara majlis makan malam dan red carpet
+ warna ini juga sangat cantik digayakan sewaktu majlis tunang... pasti berseri-seri di dalam gambar
+ sesuai untuk anda yang berkulit CERAH

- Highly pigmented lipstick with collagen and macadamia oil that gives rich color in one stroke. Available in 5 captivating colors that will give the wearer an instant glam look. #fccmalaysia #fccpuchong #fcckl #fccretailpartner#fcconlineretailpartner #mekaphalal #produkhalal #muslim #beauty#solekanhalal #bibircantik #sayajual