Join Our Big Happy Family & Be Happy!

Daftar Email anda untuk dapatkan info cantik dari kami

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus

Klik Foto Untuk Lihat Jadual Kursus
Ikuti Kursus Solekan Peribadi | Andaman Pengantin bersama AzzaLynn Bridal | 012-2399629

Monday, July 14, 2014

Berus Mekap Import dari Turki dah sampai.




Ramai yang tercari-cari set berus yang halal dan bermutu.
Nah! Tunggu apa lagi! Set berus sintetik lembut FCC didatangkan dalam pouch cute koleksi Pink dan juga Leopard print. Berus paling besar sudah tentu digunakan untuk berus blusher. Diikuti berus leper besar digunakan untuk sapuan foundation seperti High Performance, Stay Matte, BB & CC Cream. Satu berus eyeshadow dan satu berus eyebrow liner. Complete! Lengkap!
Pasti anda puas berhari raya tanpa perlu kelihatan seperti Mak Andam membawa beg mekap penuh satu kereta! Ahaaa!!!

Minta maaf. Berus ini tidak banyak. Baru turun daripada kapal terbang, para Retail Partner sudah berebut-rebut menyimpan sekurang-kurangnya 2 set. Apa lagi! Jom serbu kami!!!

Need advice? 
Want to purchase? 

Call us 012-2399629
WhatsApp only + 6010-5157758
Order@draz.my

Senyum sikit.... Tips Mengorat Awek kat Bazaar 

"Nak air apa bang?"

"Aiiiiiirr love you" 

"do you prefer teh tarik for iftar ?"
"not really, why ?"
"because i'm tehtarik to you"

"sy nk berbuka dgn awk boleh tak harini"
"kenapa"
"sebab sunat berbuka dgn benda benda manis "

“Awk, beli kuih sy.”
“Hmm..”
“Awk suka tepung pelita kan?”
“Mcm mana tahu?”
“Sbb kehadiran awk, menerangi gerai sy.”

"bang,nak ikat tepi ke nak ikat mati?"
"selepas tengok awak tiba tiba saya mahukan ikatan yang sah "